• kwaliteitsproducten - quality products
  • goede service - good service
  • vakkundig gelegd - expert laid

PVC-vloeren zijn razend populair. Steeds meer mensen kiezen voor PVC in plaats van laminaat, vinyl of tegels. De vloeren hebben namelijk voordelen waar geen enkele andere vloersoort tegenop kan.

Pvc vloeren: Click PVC SRC, Click PVC of plak pvc?

Het grootste verschil tussen Click PVC SRC , Click PVC  en Plak PVC is de manier van leggen.

Het grootste voordeel van Click PVC SRC planken is, dat in de meeste gevallen de ondergrond (dekvloer) niet van te voren geëgaliseerd hoeft te worden. Deze hebben een geïntegreerde ondervloer waardoor deze vloer zwevend gelegd kan worden en dus eventueel ook verhuisbaar is.

Click PVC planken hebben geen geïntegreerde ondervloer, bij een vlakke ondergrond kunnen ze zwevend gelegd, doch voor meer isolatie en geluidsreductie is een ondervloer nodig.

Plak pvc planken worden direct op de dekvloer (basisvloer) geplakt.  Bij deze manier van leggen is het dus belangrijk om de dekvloer vooraf te egaliseren. 

Woontrend Costa Blanca levert alleen Click PVC SRC en  Click PVC Planken!


Van de Laminaat PVC click planken hebben wij verschillende kwaliteits merken, Maak uw keuze: Ambiant

Pvc click vloeren zijn de trend van dit moment. De karakteristieke uitstraling en warmte van onze pvc vloeren zullen je versteld doen staan.

Daarnaast is pvc de oplossing voor huizen met vloerverwarming.

Belakos

Met The Rigid tovert u snel elke ruimte om tot een ware beleving. Het plaatsen van een vloer is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt uw vloer direct installeren over een bestaande vloer of een vloer met kleine oneffenheden*. Door het unieke Uniclick systeem is lijm niet meer nodig. Deze veelzijdige vloer is geschikt voor elke ruimte en voorzien van duurzame en waterdichte kwaliteiten, waardoor u kunt genieten van veel gebruiksgemak.Berry Alloc Spirit vinylplanken: een zorgeloze basis voor elke levensstijl

Het is niet verrassend dat vinylvloeren snel populair werden: ze zijn perfecte allrounders.
Van badkamers tot woonkamers en keukens, deze producten zijn de perfecte combinatie van design en performance.
Maak je geen zorgen meer over onderhoud of duurzaamheid.
Begin te dromen over ons uitgebreide assortiment planken. 

Berry Alloc Spirit XL planken

De langwerpige planken (1830 x 228 mm) zorgen ervoor dat je ruimte groter lijkt en geven hem een luxueuze touch. We geloven dat jouw huis enkel het allerbeste verdient.


Bodiax met Hydro-core PVC-click

Alle voordelen van een PVC vloer in combinatie met het Unilin Clic Systeem.